FAQ

Home FAQ

Какво предлага Вилмат?

“Вилмат” предлага интегрирано решение за домашна автоматизация, тип “Умен дом”. Връзките ни с различни партньори осигуряват избор за клиента, а дългият ни опит в сферата на инженерството и проектанството гарантира качество и коректност в нашата работа.

Кои са някои проекти, върху които сте работили?

Работили сме върху много проекти за сградна и домашна автоматизация. Голям обект, върху който работим в момента е “Сан Стефано Плаза”, който включва 115 луксозни апартамента, изцяло обурудвани с технология за домашна автоматизация. Друг наш проект е и ЧСОУ “Свети Георги”, училище в София с изградена система за сградна автоматизация.

С какво трябва да разполага човек, за да може да автоматизира дома си?

Домашната автоматизация вече не е лукс, достъпен само до мултимилионерите. Това е решение, подходящо за хора, които изграждат своя нов дом или предприемат цялостен ремонт. Все повече и повече хора решават да инвестират в изграждане на система “Умен дом”. Интегрираната интелигентна система осигурява оптимален контрол и мониторинг и предоставя както локален, така и отдалечен достъп до всяка точка на дома. Потребителят може да контролира дома си чрез контролен панел, телефон, таблет, телевизор и дори огледало.

Какво може да се автоматизира чрез системата?

Системата “Умен дом” позволява автоматизирането на различни части от дома. Всеки клиент може да избере до каква степен желая да автоматизира своя дом. В резултат на пълното домашно автоматизиране, може да се изпълняват зададени сценарии. Например, сутрин преди да излезете за работа е достатъчно едно натискане на копче, с което се задейства алармата, пускат се щорите и се изключват осветлението и някои електроуреди. Системата позволява контрол върху: мултимедия, СОТ, осветление, щори, отопление, поливна система, гаражни врати, видео наблюдение, видео домофон, контакти, енергиен мениджмънт, метеорологична станция. Повече информация може да получите на страницата Приложения.

Какви са предимствата на системата “Умен дом”?

Системата “Умен дом” предоставя лесен контрол, удобно управление, комфорт, сигурност, умно пестене на разходи и електроенергия и красив дизайн. Автоматизирането на дома гарантира намаляване на разходите от ток, вода и газ. Възможността за видео наблюдение осигурява на собственика на дома директен контрол върху всяка точка от къщата, дори и когато е извън града или страната. Чрез задаваните сценарии домът се грижи за несравнимия комфорт и сигурност на цялото семейство.

Как може да получа повече информация относно демо стаята?

Ако желаете да научите повече, да видите отблизо как работи системата за домашна автоматизация или да говорите с някой от нашите специалисти, не се колебайте да ни пишете. Информация ще намерите в страницата ни с Контакти.

Имате още въпроси?