Продукти

Home Продукти

Home Center 2

   Контролерът на Fibaro Home Center 2 е устройство, което се използва за домашна автоматизация. Комуникира със сензори  и устройства, инсталирани във вашия дом, използвайки безжична комуникация. Предлага широк набор от специфични възможности, позволявайки лесно управление на дома, независимо от местоположението на потребителите, използвайки мобилен телефон или компютър.

 

Home Center Lite

    Home Center Lite на Fibaro комуникира и управлява устройства за домашна автоматизация, използвайки безжична комуникация. Устройството дава възможност на потребителите да управляват дома си лесно, чрез мобилния си телефон или компютър, независимо дали са вкъщи, в офиса или на почивка.

Dimmer 2

   Fibaro Dimmer 2 е универсален димер с вградено измерване на мощността. Устройството позволява отдалечен контрол над много и различни източници на светлина. Подходящ за включване/изключване на: енергоспестяващи лампи, луминисцентни лампи с дросел, лампи с нажежаема жичка. Подходящ за димиране единствено на лампи, които са обозначени, че са подходящи за тази цел. 

Relay Switch 1×2.5kW

   Реле с отдалечено управление на Фибаро е направено да управлява електроуреди с мощност до 2.5kW. С него могат да бъдат управлявани конвектори, бойлери, осветителни кръгове, напоителни системи и тн. Малките размери на Fibaro Relay Switch позволяват да бъде вграден в конзолната кутия на даден контакт или директно в уреда, който желаете да контролирате.

Relay Switch 2 x 1.5kW

   Z-wave управляемo двойно реле 2 x 1.5kW Устройството притежава свойства да включва и изключва два независими консуматора. Има две възможности за управление: 1.Ръчно - чрез умен ключ, дистанционно, компютър,смартфон и таблет. 2. Автоматично - от други устройства (сензори за дим, за наводнение , за врати/прозорци и т.н) или от "сцени". Максимална мощност на консуматорите на всеки един от изходите на релето е 1.5kW.

Relay Switch 1×3kW

   Z-wave управляемо реле 1x3kW. Този релеен модул контролира консуматори,които се нуждаят от включване и изключване с максимална мощност 3kW( лампи, отоплителни тела, електронно оборудване и др). Може да контролира две вериги по 1500W или една от максимално 3000W.

Roller Shutter 2

   Позволява управление на моторизирани завеси, тенти, щори, пердета, бариери, порти и др., които могат да бъдат прецизно позиционирани. Това е възможно само за двигатели, които имат вградени механични и електрически крайни изключватели. Модулът може да се управлява без кабели чрез  главен контролер или с ключ, присъединен към него. Fibaro Roller Shutter е снабден с датчик за измерване на консумацията на електроенергия.

RGBW controller

   RGBW контролер може да контролира LED, RGB, RGBW ленти и халогенни лампи. Контролираните устройства се захранват с 12 или 24 VDC. RGBW устройството поддържа до четири, 0V – 10V аналогови сензора, като температурен сензор, сензор за влажност, сензор за вятър, качество на въздуха, сензор за осветеност и други. Всички изводи могат да се конфигурират от потребителя като IN и OUT за контрол на LED ленти или 0V-10V сигнализация.

Motion Sensor

   Fibaro Motion Sensor е универсален, Z-wave съвместим мулти-сензор. Устройството може да следи движение, нива на температурата и осветеност. Може да изпраща сигнали, ако някой се опита да го премести или има вероятност за земетресение посредством вградения акселерометър. Липсата на кабели, позволява лесното му монтиране на всякаква повърхност.

Wall plug 2.5kW

   Управляемият адаптор за контакт на Fibaro е универсален прекъсвач, с вградена възможност за отчитане на консумацията, който Ви позволява да контролирате осветлението или други електрически устройства.Този модул има функцията за измерване на потреблението на енергия. 

Fibaro Water Sensor

   Сензорът е универсален датчик за наводнения и температура (отчита наличието на влага, както и рязкото покачване или спадане на температурата), който може да бъде поставен на пода, или монтирани на стената.  Снабден е с индикатор за LED, звукова аларма и сензор за наклон. В случай на наличие на вода изпраща аларма до централната система. 

Fibaro Smoke sensor

   Противопожарен сензор, който сигнализира преди появата на пламък, още на фаза дим. Вграден температурен датчик изпраща сигнал при рязко покачване на температурата или повишаването й до 54°C в помещението. Устройството разполага с 'черна кутия', която записва информация за нивата на дим и температурата.

Door/ Window Sensor

   Сензорът на Фибаро е безжичен, магнитен сензор захранващ се от батерия, който изпраща сигнал до контролера всеки път, когато двете части (тялото на сензора и магнита) бъдат разделени. Сензорът се инсталира лесно върху всякаква повърхност. Устройството е налично в седем цвята: бял, черен, сребърен, кафяв, светло кафяв, тъмно кафяв, сив.

Swipe

   Fibaro Swipe е устройство, което осигурява безконтактен жестов контрол над домашните уреди за автоматизация. Разпознава шест различни жеста - нагоре, надолу, наляво, надясно и кръгово движения.

Fibaro Starter Kit

   Това е идеалният начин да започнете автоматизация на вашия дом. Fibaro Starter Kit е специално формиран за всички, които искат да започнат изграждане на Z-wave система. Вие ще получите контролера и 5 от най-популярните продукти, Fibaro клас А.

Fibaro universal sensor

   Универсалният двоичен сензор дава възможност всеки сензор с двоичен изход да комуникира. Сензорът може да работи в условия на висока влажност и температура след като се сложи в кутия. 

FIBARO KeyFob

   KeyFob осигурява удобен и пълен контрол на дома. Шестте бутона на дистанционното позволяват на потребителя лесно да активира предварително програмирани до 30 сцени или да контролира други устройства. KeyFob разполага с LED RGB, който показва текущото състояние на устройството.

Fibaro Button

   Fibaro Button позволява ръчно включване или изключване на всякакви устройства и действия в рамките на системата на FIBARO. Управлението на различни сценарии се задейства с едно до пет кликания или задържане на бутона надолу. Той може да бъде поставен навсякъде – върху всякаква повърхност и във всяка позиция или място във Вашия дом.